website Pereiti prie turinio

Kokios prekės ieškote?

Šią vasarą renkamės BALTĄ!

Yra kelios moterų kategorijos. Vienos mėgsta apsisatyti savo vonios kambarį įvairiausiais odos priežiūros produktais, linkusios į ekperimentus ir bandančios kiekvieną pasitaikiusį į rankas kremą išbandyti pačios nepriklausomai nuo jo kategorijos  - nuo pigaus ir atsitiktinio, iki brangaus ar rekomenduoto geriausios draugės, o gal matyto stebimos influencerės „storiuose“. 

Skaityti daugiau

SENSILIS – tingintiems klysti ir neturintiems laiko nusivilti

Šio skubos ir nekantrumo laikmečio problema – ne kaip ką nors naujo atrasti, o kaip nepasiklysti naujienose. Tai liečia ir odos priežiūros priemones.  Jų – tiek daug, viena už kitą geresnės... Užglamonėja dangiškais pažadais, bet kartą kitą ima ir nepateisina vilčių, pagreitintu tempu iš dangaus nuleisdamos ant žemės, tiesa?  Dažnai taip...

Skaityti daugiau

SENSILIS SUPREME RENEWAL DETOX – unikalus kompleksas, saugantis nuo žalingo aplinkos poveikio

Ar odai reikia tik drėkinimo ir maitinimo? Šiuolaikinės miesto moters odai reikia kur kas daugiau, pradedant nuo tinkamos apsaugos, pagalbos atkuriant odos struktūrą, iki detoksikacijos ir apsaugos nuo streso poveikio.

Tad renkantis veido kremą, paakių kremą ar veido kaukę reikėtų atkreipti dėmesį, kokią funkciją atliks jūsų naudojama kosmetika.

Skaityti daugiau

Nuolaidos kodas
SLINKITE AUKŠTYN