website Pereiti prie turinio

Kokios prekės ieškote?

Šią vasarą renkamės BALTĄ!

Šią vasarą renkamės BALTĄ!

Yra kelios moterų kategorijos. Vienos mėgsta apsisatyti savo vonios kambarį įvairiausiais odos priežiūros produktais, linkusios į ekperimentus ir bandančios kiekvieną pasitaikiusį į rankas kremą išbandyti pačios nepriklausomai nuo jo kategorijos  - nuo pigaus ir atsitiktinio, iki brangaus ar rekomenduoto geriausios draugės, o gal matyto stebimos influencerės „storiuose“. 

Ir yra kita kategorija moterų, kurios renkasi mažiau, bet konkrečiai, siekiančios tikslingo rezultato ir garantuotos kokybės.  Svarbiausia, kad priemonė veiktų čia ir dabar.  Ko gero, būtent tokioms ir skirta atnaujinta stangrinamoji SENSILIS veido odos priežiūros linija UPGRADE naujose pakuotėse. Dabar stilingų juodų dėžučių viduje rasite tyrai BALTUS priemonių indelius!

Pats pavadinimas pasako apie ką ji. Apie visapusišką odos atsinaujinimą. Apie kovą su visais odos senėjimo požymiais. Apie naujausias technologijas. Apie veikliausias medžiagas. Apie poveikį jau po pirmojo panaudojimo. Apie itin malonias skirtingas tekstūras. Kitaip tariant, apie vasarą.

SENSILIS koncentruotas stangrinamasis gelis-serumas UPGRADE, 30 ml

SENSILIS stangrinamoji veido odos priežiūros priemonių linija UPGRADE skirta moterims virš 40 – ties metų. Visos šios linijos priemonės kovoja su senėjimo požymiais, lygina raukšles ir mimikos linijas, taip pat paryškina veido ovalą. Visapusiškas kolageno ir elastino sintezės skatinimas ryškesniam veido ovalui, chrizantemų bei rausvųjų ryžių ekstraktų ir peptidų derinys odos švytėjimui, jauninimui ir intensyviai kovai su senėjimo požymiais, plius dar daug aktyvių ingridientų skirtingose linijos priemonėse, priklausomai nuo odos poreikių ir tipo.  

DIENAI.  SENSILIS stangrinamasis dieninis kremas UPGRADE normaliai ir sausai odai  - lygina raukšles ir mimikos linijas, taip pat paryškina veido ovalą, saugo nuo žalingų saulės spindulių. 

NAKČIAI. SENSILIS stangrinamasis naktinis kremas UPGRADE visų tipų odai lygina raukšles ir mimikos linijas, taip pat paryškina veido ovalą, skatina odos atkūrimo ir atsinaujinimo procesus jums miegant.

KOMFORTUI.  SENSILIS stangrinamasis raminamasis šerbetinis kremas UPGRADE yra dieninė priemonė normaliai ir sausai, jautriai ar raustančiai odai, kuri stiprina odos barjerą ir ramina sudirgimą. Chrizantemų bei rausvųjų ryžių ekstraktų ir peptidų derinys  - kolageno ir elastino sintezės skatinimui ir visapusiškam odos jauninimui. Avižų polisacharidai -  iš karto pastebimam pakeliamąjam poveikiui. Per 60 sekundžių suteikia vėsinamąjį poveikį, iš karto ramina paraudimą ir lengvina sudirgimą. Dviskiaučių ginkmedžių ekstraktas pasižymi uždegimo slopinamosiomis ir antioksiduojamosiomis savybėmis. Sviestmedžių aliejus maitina, atkuria ir ramina, aprūpindamas odą komfortu.

MĖGSTANČIOMS LENGVUMĄSENSILIS stangrinamasis fluidas UPGRADE normaliai ir mišriai odai po pirmojo naudojimo lygina raukšles ir mimikos linijas, taip pat paryškina veido ovalą, suteikia matiškumo. Šis stangrinamasis fluidas pradeda kovoti su senėjimo žymėmis jau po pirmojo naudojimo, akimirksniu susigeria į odą, apdovanodamas odą aksominiu švelnumu. 

PLAČIAI ATMERKTOMS AKIMS. SENSILIS stangrinamasis akių srities kremas UPGRADE – viskas, kas geriausia gležnos akių zonos odos priežiūrai ir radikaliam atjauninimui. Pamaitinta, atgaivinta ir sustangrinta oda, pašalintas nuovargis ir patinimai, plačiai atvertas žvilgsnis ir komforto jausmas. 

SENSILIS brandžios veido odos priežiūros linija UPGRADE  –  norinčioms atsinaujinti drauge su svaiginančia vasara!   Rinkitės BALTĄ, ir visos draugės, matydamos jūsų atgimstančią odą pavydės...Tikėkimės – BALTAI!

tiesiog-grazi-kosmetika-internetu-sensilis

...

 


Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant

Nuolaidos kodas
SLINKITE AUKŠTYN