website Pereiti prie turinio

Kokios prekės ieškote?

L‘BIOTICA šveičiamoji rūgštinė pėdų kaukė - švelnios pėdutės namuose ant kėdutės

L‘BIOTICA šveičiamoji rūgštinė pėdų kaukė - švelnios pėdutės namuose ant kėdutės

Frazė „užsiauginti storą odą” tam tikrais gyvenimo atvejais turi teigiamą atspalvį. Na, kuomet kalbame apie mūsų išsiugdytą atsparumą gyvenimo negandoms, kasdien iškylančioms problemoms ir jų neskausmingam sprendimui. Tačiau kai nuleidžiame akis žemyn ir pažvelgiame į savo nualintas pėdutes, bėgant tuos neromantiškus kasdienybės maratonus, stora pėdų oda – anaiptol ne komplimentas, tiesa?

Ir taip, ko gera, ne viena iš mūsų, nuleidusios akis žemyn nuraustame. Ypač dabar, kai atsliūkino šaltasis niūrusis periodas, kai visos mūsų dailiosios basutės atviromis noselėmis nugulė spintų antresolėse, o pedikiūro subtilybes slepia šiltos vilnonės kojinaitės. 

Tačiau būtent dabar, kuomet mūsų pėdos tampa nematomos, pats laikas pasirūpinti jų oda! Tuoj paaiškinsime, kodėl. 

LBIOTICA pedu kauke

Ne tik estetinė problema

Tikrai nemalonu, kai už šerpetojančios odos kabinasi kojinės (nebūtinai tik moterims), o be kojinių tokie padai niekam nekelia estetinio susižavėjimo. Maža to, itin suragėjusi kulnų oda gali smarkiai įtrūkti ir tapti skausminga. Tokie įtrūkimai sunkiai gyja. Pagrindinė suskeldėjusių kulnų priežastis – išsausėjusi oda. Ji suskeldėja ne tik vasarą, kai avime atvirus batus ir vaikščiojame basi, bet ir žiemą – kai namuose įjungtas šildymas ir odai trūksta drėgmės. Kulnų sausėjimo problema aštrėja su amžiumi, nes bėgant metams, oda yra linkusi natūraliai sausėti. Tačiau jei kulnai iš tiesų stipriai suskeldėję, net pabalę, tai signalizuoja ne tik apie organizmo drėgmės trūkumą, bet ir apie vitaminų, mineralų stoką. Suskilinėjusių kulnų priežastimi gali būti odos, endokrininės ligos, gastritas, diabetas, avitaminozė, taip pat nepatogi avalynė. Todėl, pirmiausiai, yra svarbu išsiaiškinti priežastį. 

Jeigu kulnai trūkinėja dėl drėgmės stokos, galima pradėti gaivinti odą. Ir būtent tokiai gaivinimo procedūrai namuose buvo sukurta L‘BIOTICA šveičiamoji rūgštinė kaukė-kojinės. Taip, jūs tesingai supratote – tereikia apsimauti kojinaites ir laukti rezultato, kuris netruks pasireikšti! Kas jau išbandė L‘BIOTICA šveičiamąją rūgštinę pėdų kaukę, puikiai žino visus niuansus. Ir tokių moterų (beje, ir vyrų) yra išties daug, kadangi tai – viena iš geriausiai parduodamų WWW.TIESIOGGRZI.LT prekių - tūkstančiai per mėnesį! 

Dar nespėjote jos išbandyti? Tuomet nežinote, kas yra geriausia profesionali savarankiška pėdų odos puoselėjimo procedūra atliekama namų sąlygomis.  

L'biotica pedu kauke 

Patogumas ir veiksmingumas viename 

L‘BIOTICA šveičiamoji pėdų kaukė yra dosniai prisodrinta aktyviai veikiančių augalinių rūgščių, kurios veiksmingai šalina suragėjusios odos paviršių. Kaukės sudėtyje esančios veikliosios augalinės rūgštys pašalina šiurkštų odos paviršių, nuospaudas ir įvairius pėdų odos sustorėjimus  bei suragėjimus. Be drėkinamojo poveikio, kaukė taip pat puoselėja ir atnaujina pėdų odą dėl jos sudėtyje esančio šlapalo, papajų ir citrinų ekstrakto. Ramunėlių ištrauka švelniai ramina šviežiai nušerpetojusią ir atsinaujinusią odą. Po šios procedūros pėdos būna glotnios, minkštos ir švelnios. Reguliariai naudojama kaukė apsaugo nuo ypač didelio pėdų ragėjimo, kuris tampa įkyria problema brandžiame amžiuje.  Atlikus procedūrą nuospaudos ir suragėjimai ima šerpetoti po 4–10 dienų. Procedūros metu nereikia naudoti pemzos, šveistuko arba kitokių nuospaudų šalinimo priemonių. Šerpetojimo trukmė priklauso nuo pėdų būklės prieš procedūrą – suragėjusios odos storio, pobūdžio. Norint išsaugoti glotnias pėdas, procedūrą patartina kartoti kas 25-30 dienų.

Paprasta naudoti

Genialumas – paprastume! Kruopščiai nuplauname ir nušluostome pėdas, atidarome pakuotę, perkirpame kojines išilgai nurodytos linijos ir apsiauname. Geresnio efekto ir patogumo dėlei patariama užsimauti medvilnines kojines ir galima ramiai paskaityti nebaigtą knygą ar pažiūrėti kokį „skanų“ detektyvą. 60–90 minučių atsipalaidavimo ir procedūra baigta! Nuimame kaukę ir nuplauname jos likučius šiltu vandeniu. Iš pradžių gali pasirodyti, kad kaukė nesuveikė. Bet tai – apgaulingas įspūdis. Maždaug po savaitės pėdų paviršius pradės šerpetoti, ir tam tikrą laiką realiai teks slėpti pėdutes vilnonėse kojinėse. Būtent todėl šią procedūrą rekomenduojame atlikti šaltuoju metų laiku! 

Rezultatas pranoks lūkesčius! Minkštutėlė, švelnutėlė pėdų oda, jokių suragėjimų ar nuospaudų. O jeigu odai baigus šerpetoti palepinsite pėdas atkuriamąja drėkinamąja pėdų kauke – kojinaitėmis, labai tikėtina, visai netikėtai galite sulaukti papildomo bonuso - pėdų masažo... 


Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant

Nuolaidos kodas
SLINKITE AUKŠTYN