website Pereiti prie turinio

Kokios prekės ieškote?

Visa tiesa apie pasaulyje garbinamą EISENBERG trijų molekulių formulę

EISENBERG šiuo metu yra visame pasaulyje žinomas ir pirmaujantis grožio priemonių prekės ženklas, pelnęs šlovę ir pripažinimą dėl savo išskirtinės TRIO-MOLECULAR® formulės, kuri įeina į kiekvienos priemonės sudėtį.

Josė Eizenberg įkurtas ir užaugintas prekės ženklas EISENBERG PARIS išsiskiria unikalia priešistore, nes pats įkūrėjas buvo asmeniškai įsitraukęs į grožio ir aukštųjų technologijų tyrimų sritį ir dalyvavo kuriant grožio produktus.

Skaityti daugiau

5 triukai, kurie padės ilgiau išlaikyti kvepalų aromatą

Užsimerk ir pabandyk prisiminti tą akimirką, kai užuodi skaniausius pasaulyje kvepalus. Ta akimirka, bus tikrai trumpa, tačiau sukels be galo malonius jausmus.

Šį kartą atskleisime jums 5 faktus apie kvepalų naudojimą, kad realiame gyvenime patinkančiu aromatu galėtumėte mėgautis kur kas ilgiau, nei akimirkos prisiminime.

Skaityti daugiau

Magiška kaukė, kurios efektas juntamas po 5 minučių

Atkuria – Stangrina – Suteikia skaistumo – Tinka veido ir akių srities odai – Nuvargusiai, papilkėjusiai odai. Šiame sakinyje telpa viskas, ko dažniausiai tikimės iš kosmetikos priemonės. O svarbiausia, kad visų šių rezultatų norime iš karto.  Grįžtančios pirkėjos sako, kad šią stangrinamąją kaukę pamilo būtent dėl to.

Skaityti daugiau

HIPNOZĖS SEANSAS SU HAAN - stilinga rankų dezinfekcija

Prasidėjo nauja era, kai nuolatinis ir dažnas rankų dezinfekavimas tampa privalomuoju faktoriumi. Nesmagu. Ne visuomet patogu.  Papildomas galvos skausmas prie visų kitų.

Bet yra geroji šio reikalo pusė - rankų dezinfekavimas gali tapti stilinga ir efektinga detale ar net jūsų slaptu ginklu. Ir bus smagu. Patogu. Jokio galvos skausmo.  

Skaityti daugiau

Nuolaidos kodas
SLINKITE AUKŠTYN