website Pereiti prie turinio

Kokios prekės ieškote?

HIPNOZĖS SEANSAS SU HAAN - stilinga rankų dezinfekcija

HIPNOZĖS SEANSAS SU HAAN - stilinga rankų dezinfekcija

Prasidėjo nauja era, kai nuolatinis ir dažnas rankų dezinfekavimas tampa privalomuoju faktoriumi. Nesmagu. Ne visuomet patogu.  Papildomas galvos skausmas prie visų kitų.

Bet yra geroji šio reikalo pusė - rankų dezinfekavimas gali tapti stilinga ir efektinga detale ar net jūsų slaptu ginklu. Ir bus smagu. Patogu. Jokio galvos skausmo.  

haan

GRAŽU IR AROMATINGA. Mums, moterims, malonu, kuomet būna gražu, tiesa? Dar mums patinka, kai kvepia, yra malonu liesti. Pradėkime nuo to, kad HAAN priemonių pakuotės – itin stilingi, bet kurios rankinės turinį papuošiantys flakonėliai, labiau primenantys modernius kvepalų buteliukus nei dezinfekvimo priemones. HAAN BRIGHT ROSE, CITRUS NOON, DEW OF DAWN, HEALING CHRYSANTS, SOOTHING LAVENDER, PURIFYING VERBENA, SUNSET FLEUR, TRANQUIL COMAMILE  - spalvingi ir aromatingi drėkinamieji rankų dezinfektantai – rožių, citrusinių vaisių, verbenų, levandų, alavijų ar ramunėlių puokštė – kiekvienai pagal nuotaiką, mėgstamą kvapą ar malonią akiai flakonėlio spalvą. 

EFEKTYVU IR PRAKTIŠKA. HAAN rankų dezinfektantai ne tik nepriekaištingai atlieka pagrindinę savo funkciją – dezinfekuoja rankas, sunaikindami net  99,9 % labiausiai paplitusių mikrobų ir bakterijų, bet ir drėkina rankų odą.  Jie yra patogūs naudoti – lengvai pritampa kiekvienos moters rankinėje. Be to, išnaudotus flakonėlius galima papildyti – skirtingų aromatų HAAN rankų dezinfektanto papildymo pakuotes visada galite įsigyti tiesioggrazi.lt.  

PAPILDOMAS BONUSAS: HIPNOZĖS SEANSAS. Lengvas rankų judesys,  keli gracingi purkštelėjimai, trys sekundės švelniai patrinant rankas vieną į kitą – delnus pirštų galiukais, tarpupirščius, delnus vidine ir išorine pusėmis, ir  voila -  jūs ir ne kas kitas esate visų virusų ir bakterijų sutramdytoja! 

Pasistengus, tai galėtų tapti savotiška flirto „love me/kill me“ apraiška. Prieš virusus ir bakterijas – su HAAN rankų dezinfektantais.

HAAN

  • Paskelbta:  
  • Haan

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant

Nuolaidos kodas
SLINKITE AUKŠTYN