website Pereiti prie turinio

Kokios prekės ieškote?

SENSILIS – tingintiems klysti ir neturintiems laiko nusivilti

SENSILIS – tingintiems klysti ir neturintiems laiko nusivilti

Šio skubos ir nekantrumo laikmečio problema – ne kaip ką nors naujo atrasti, o kaip nepasiklysti naujienose. Tai liečia ir odos priežiūros priemones.  Jų – tiek daug, viena už kitą geresnės... Užglamonėja dangiškais pažadais, bet kartą kitą ima ir nepateisina vilčių, pagreitintu tempu iš dangaus nuleisdamos ant žemės, tiesa? 

Dažnai taip nutinka todėl, kad net ir labai gerai spręsdamos vieną problemą, tarkime anti-aging, jos apleidžia kitas, pavyzdžiui, odos jautrumo malšinimą. Arba atvirkščiai. O gal sudėtyje turi per daug agresyvių ingridientų ir papildomai dirgina?  Arba veikia padrikai, neturi vienalytės filosofijos ir visapusiškos problemų sprendimo programos.  

Kiekvienas produktas – atskira laboratorija

SENSILIS – tai ne pavienių odos problemų sprendimas. Tai –  tikrų tikriausia jautrios odos priežiūros laboratorija, priklausanti inovatyvios kosmetikos gamintojos reputaciją pelniusiai Ispanijos kompanijai „Dermofarm“. Daugiau nei 50 metų veikianti kompanija „Dermofarm“ turi savo mokslinę laboratoriją, atlieka tyrimus, kuria patentuotas formules, ir gamybai taiko itin griežtus farmacijos standartus, todėl jos produkcija – išskirtinės kokybės ir efektyvumo. Šios pasaulinio lygio išskirtinės odos priežiūros priemonės, įvairiais aspektais sprendžia visas galimas jautrios odos problemas – nuo kasdienės priežiūros, sudirgimų malšinimo, drėkinimo, detoksikacijos, iki naujausių anti-aging atradimų pritaikymo! Tai – ne šiaip dermatologinės odos priežiūros priemonės, o atskira odos priežiūros filosofija, kurioje susislieja aukštoji matematika ir naujausi atradimai, daugybė tyrimų ir absoliutus įtikimas jautriai, o taip pat ir visų tipų odai!  

Kodėl toks pavadinimas?

Žodžio   SENSILIS  kilmė – lotynų kalbos žodis sensibilis – t.y. jautrumas. Todėl nieko keista, kad pagrindinės šios kompanijos kosmetikos priemonių paskirtys – jautrios ir senstančios odos priežiūra bei visų iškylančių problemų malšinimas ir prevencija. Tai iš tiesų nėra lengva suderinti, mat jautri oda, o ypač senstanti jautri oda reikalauja išskirtinių veikliųjų medžiagų formulių bei ypatingos veikliųjų medžiagų atrankos. Apklausos rodo, kad virš 50% žmonių yra įsitikinę, kad jų oda yra jautri. Ir tai nėra atskiras odos tipas, nes jautri oda gali būti ir sausa oda, ir riebi ar mišri oda. Tiesa yra ta, kad jeigu veido kremas, paakių kremas, serumas ar veido kaukė tinka jautriai odai, tai produktas 100% tinka bet kuriai kitai odai.  Taigi, galima drąsiai teigti, kad SENSILIS priemonės tinka absoliučiai visiems odos tipams. Bet, žinoma, ypatingai jos turėtų džiuginti jautrios odos savininkus, kuriems gerokai įgriso odos tempimo, deginimo jausmas, niežulys, pleiskanojimas, raudonis. 

Sensilis_kosmetika_jautriai_odai

Kas sukelia odos jautrumą? 

Yra daugybė vidinių ir išorinių faktorių, kurie gali įtakoti odos jautrumą, priversdami ją audringai reaguoti įvairiais paraudimais, niežėjimu, skilinėjimu. Tačiau dažnai tai įvyksta būtent tada, kuomet oda radikaliai išsausėja ir būna pažeidžiamas jos apsauginis barjeras, oda tampa dehidratuota ir smarkiai sugeria visus alergizuojančius dalykus. Dažniausi jautrios odos priešai yra aplinkos tarša, klimatiniai reiškiniai (karštis, vėjas ar saulė), netinkamas maistas, alkoholis, tabakas, stresas ir hormoniniai pakitimai, tam tikri kosmetikos priemonių ingridientai, agresyvios procedūros, per stiprūs higienos ir odos valymo produktai. Paprastai įaudrintos, skilinėjančios, sausos ir jautrios odos problemas sprendžiame rinkdamiesi medicininius preparatus, specifinius medicininius tepalus, kurie gydo tam tikras odos problemas, bet neveikia kaip priemonės prieš odos senėjimą. Juolab, dažnai jos nebūna itin malonios naudojant.  Tuo tarpu kompanijai SENSILIS pavyko padaryti kai ką neįtikėtino – jiems pasisekė sujungti į vieną visumą tinkamo odos valymo ir higienos programą, specializuotą medicininį poveikį, veiksmingą jauninamąjį efektą ir nuostabiai malonias tekstūras, švelnius aromatus – ir visa tai jūs atrasite kiekviename SENSILIS produkte. 

Paslaptis – ypatingas veikliųjų medžiagų kompleksas

SENSILIS jautrios odos kasdienės higienos priemonių esminis akcentas – naujas ir moksliškai patvirtintas veikliųjų medžiagų kompleksas, puikiai raminantis reaktyvią, įaudrintą jautrią odą, malšinantis paraudimus ir susierzinimą. Paprasčiau būtų išvardyti, ko šiame komplekse nėra, bet kad lengviau būtų įsivaizduoti, kiek pastangų buvo įdėta jį kuriant, išvardysime esminius ingridientus. Visi drauge jie vienu metu sprendžia visas galimas odos problemas – ramina, drėkina, puoselėja, maitina ir jaunina. Kompleksą sudaro prebiotikai, hialurono rūgštis, betainas, beržalapės varanpūtės ekstraktas, pantenolis, antioksidantai, purpurinių tefrozijų, budlėjų, vaistinių čiobrelių ekstraktai, linų sėmėnų ekstraktas, Šveicarijos kalnų vanduo, arabinozė, galaktozė, ramnozė, ksilozė, nepakeičiamųjų riebalų – linolo ir gama linolo rūgštys, cinkas ir tt. Jokių parabenų, jokių inkštirų ar spuogų susidarymą skatinančių mineralinių aliejų, itin subtilūs, alergijos nesukeliantys priemonių aromatai, prabangūs augaliniai kamieninių ląstelių ekstraktai, peptidų kompleksai, juodieji ikrai, raudonųjų dumblių ekstraktai, sunkiai išgaunami egzotinių gėlių aliejai, išskirtinės tekstūros - visi šie ingridientai neleidžia laikui palikti pėdsakų odoje, tuo pačiu ją ramindami ir lepindami. 

Įvairūs kremai ir serumai – SENSILIS priemonės senstančios odos radikaliam jauninimui, kuriose susilieja aukštoji matematika ir naujausi atradimai, daugybė tyrimų ir absoliutus įtikimas jautrios, sausos ar riebios, mišrios ar normalios brandžios odos savininkams. 

Tobulas variantas visiems, kurie tiesiog tingi pasiklysti.  


Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant

Nuolaidos kodas
SLINKITE AUKŠTYN