website Pereiti prie turinio

Kokios prekės ieškote?

Magiška kaukė, kurios efektas juntamas po 5 minučių

Magiška kaukė, kurios efektas juntamas po 5 minučių

Tai jau antra pakuotė šios kaukės mano namuose, kurią sunaudojus, drąsiai sakau, kad pirksiu ir trečią. Naudojimas paprastas, tik aišku reikia skirti tam laiko. Kartą per du mėnesius, tepu šia kauke veidą kiekvieną rytą, vėliau - kartą per savaitę. Rezultatas matomas ir jaučiamas iš karto. Po jos mano mišriai odai nereikia net kremo, ji būna primaitinta ir pakelta. Rekomenduoju“,  – rašo mūsų klientė apie EISENBERG stangrinamąją modeliuojamąją kaukę FIRMING REMODELLING MASK.

Ši prekė – viena iš tų, dėl kurios pirkėjai sugrįžta ir negaili rekomendacijų. Tikiuosi, šis įrašas padės atskleisti produkto ypatumus ir paaiškinti jo sėkmę.

Eisenberg kosmetika | tiesioggrazi

Gamintojo aprašyme EISENBERG stangrinamoji modeliuojamoji kaukė FIRMING REMODELLING MASK moterims Atkuria – Stangrina – Suteikia skaistumo – Tinka veido ir akių srities odai – Nuvargusiai, papilkėjusiai odai. Šiame sakinyje telpa viskas, ko dažniausiai tikimės iš kosmetikos priemonės. O svarbiausia, kad visų šių rezultatų norime iš karto.  Grįžtančios pirkėjos sako, kad šią stangrinamąją kaukę pamilo būtent dėl to.

EISENBERG produktų populiarumo paslaptis – patentuota TRIO-MOLECULAR© formulė. Ją sudaro trijų skirtingų dydžių molekulės, kurios sugeba prasiskverbti į skirtingus odos sluoksnius. Skirtingai nei kitos kosmetikos priemonės, kurios veikia tik odos paviršiuje, EISENBERG produktai pasiekia giliausius odos sluoksnius, todėl jų efektyvumas pastebimas akimirksniu ir sugeba išlikti ilgam laikui. 

modeliuojamosios kaukės FIRMING REMODELLING MASK sudėtyje yra vynuogių sėklų aliejaus ir žaliosios arbatos ekstrakto, kurie stangrina odą, mažina raukšles ir dėmeles. 
Natūralūs ingredientai modernių  technologijų dėka leidžia pasiekti maksimalių rezultatų.

FIRMING REMODELLING kaukė yra be parabenų, patikrinta oftalmologų ir dermatologų, puikiai tinka visų tipų odai ir visoms amžiaus grupėms.

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti neįprasta, kad kaukė neturi jokio viliojančio, parfumuoto aromato. Juk dažniausiai prieš tepdami veido ar kūno priežiūros priemones, jas pauostome. Ši kaukė uostant sukuria švaros įspūdį, jokių papildomų sintetinių kvapų.

Lengva kaukės tekstūra ir išgryninta formulė skirtingai nei kitų gamintojų kaukės, leidžia šią priemonę naudoti ir akių srities odai, tai itin aktualu toms, kurios turi sausą ir papilkėjusią paakių odą. Kaukė atkuria delikačios srities odos struktūrą, naikina nuovargio požymius ir leidžia išvengti užkritusių vokų efekto, kurį labai dažnai sukelia kitos priemonės.

Kaukė nepalieka abejingų dėl savo staigaus ir ilgai išliekančio poveikio. Vos tik nuplovus kaukę nuo veido, oda akivaizdžiai būna stangresnė, minkštesnė, juntamas „pakėlimo“ efektas. Šios kaukės veiksmingumo efektas ne tik juntamas, bet ir matomas akivaizdžiai.
Dėl savo poveikio  stangrinamąją modeliuojamąją kaukę FIRMING REMODELLING MASK kaukę rekomenduojama naudoti ryte, kad efektu būtų galima mėgautis visą dieną. 

Po šios kaukės oda bus tobulai paruoša kitoms priežiūros priemonėms ir dekorat

eisenberg_stangrinamoji_kauke_tiesioggrazi

yvinei kosmetikai.

Pripažinkime, kiekviena iš mūsų svajoja apie tobulą odą, tobulą įvaizdį. O su šia kauke, tą pasiekti galima vos per 5 minutes. Gal dėl to, EISENBERG stangrinamoji modeliuojamoji kaukė FIRMING REMODELLING MASK vis dažniau atsiduria prekių krepšelyje. 

NAUDOTI KAUKĘ GALIMA TRIMIS SKIRTINGAIS BŪDAIS:

  • Palaukite 5 minutes, jeigu norite greito poveikio, ruošiatės specialiai progai.
  • Palaukite 5 minutes, jeigu laikotės 8–15 dienų stangrinamosios programos. Priemonę naudokite kasdien.
  • Naudokite 1–2 kartus per savaitę ir palaikykite 15 minučių, jeigu norite pasimėgauti „namų SPA“ malonumais.

Praėjus nurodytam laikui nuskalaukite su vandeniu arba nuvalykite tonizuojamuoju losjonu  ir nusausinkite odą.


Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant

Nuolaidos kodas
SLINKITE AUKŠTYN