website Pereiti prie turinio

Kokios prekės ieškote?

Atskleista Kleopatros plaukų grožio paslaptis - L’BIOTICA BIOVAX plaukų priežiūros linija su arganų, makadamijų ir kokosų aliejais

Atskleista Kleopatros plaukų grožio paslaptis - L’BIOTICA BIOVAX plaukų priežiūros linija su arganų, makadamijų ir kokosų aliejais

Didžioji vyrų gundytoja gražuolė Kleopatra nieko sau negailėjo. Jau prieš tūkstančius metų kiekvieną laisvą minutę murkdėsi įvairiausių egzotinių aliejų voniose, žinodama kaip teigiamai jie veikia odą.  Kartais bemirkdama vonioje užsnūsdavo ir panirdavo į šiltą gamtos eliksyrų mišinį su visa galva. Taip ir pastebėjo, kad aliejai stebuklingai veikia ne tik odą, bet ir plaukus. Ak, kaip akinamai jie imdavo žvilgėti kaitrioje Egipto saulėje, tapdavo šilko švelnumo! Ir nuvinguriuodavo Kleopatros nugara sveikų, blizgių plaukų sruogos taip žavingai, kad jų kerams neatsispirdavo net patys labiausiai užrambėję pasaulio vyrai. 

Kažkur šioje vietoje kur legendos baigiasi, prasidėjo mokslas. Taip atsirado naujosios L’BIOTICA BIOVAX® plaukų priežiūros priemonės, kurių sudėtyje yra net  trys natūralūs aliejai iš skirtingų pasaulio vietų, iš pagrindų atgaivinantys ir plaukus, ir galvos odą!

L’BIOTICA BIOVAX plaukų priežiūros linija su arganų, makadamijų ir kokosų aliejais | Tiesiog Graži

 Arganų aliejus iš Maroko – vitamino E užtaisas (550 mg/l), saugantis plaukus nuo kenksmingo laisvųjų radikalų ir ultravioletinių spindulių poveikio, lėtinantis senėjimą, suteikiantis plaukams žvilgesio, lankstumo, veiksmingai išlyginantis jų paviršių. Priemonių sudėtyje esantis arganų aliejus (100%) – tai organinis, šalto spaudimo, chemiškai nemodifikuotas produktas, turintis Ecocert sertifikatą.

Makadamijų aliejus iš Havajų – turtingas gamtoje retai aptinkamų oleino ir palmitolio rūgščių (C16:1) šaltinis. Šios rūgštys harmoningai funkcionuoja su natūraliais odos lipidais, todėl  puikiai atgaivina galvos odą – lemia tinkamą sveikų plaukų augimą.

Kokosų aliejus iš Indijos giliai įsiskverbia į plaukų pluošto sluoksnius ir aktyviai saugo plaukus nuo maistingųjų, vadinamųjų statybinių, medžiagų netekties. Stiprina plaukų sandarą – neleidžia jiems lūžinėti ir garantuoja stiprų ilgalaikį drėkinamąjį poveikį.  

KASDIENAI

L'BIOTICA BIOVAX intensyvaus poveikio atkuriamasis šampūnas su arganų, makadamijų ir kokosų aliejumi buvo sukurtas, norint suteikti tavo plaukams natūralaus žvilgesio, šviežumo ir energijos. Jis kruopščiai puoselėja plaukus jų neapsunkindamas, apsaugo plaukus nuo pažeidimų.

 L'BIOTICA  BIOVAX BB Beauty Benefit. 60 sek. kondicionierius su arganų, makadamijų ir kokosų aliejais slepia net 7 naudingas savybes! 60 sekundžių – tai laikas, kurio visiškai pakanka norint akimirksniu pagerinti plaukų būklę. Kondicionierius idealiai glotnina plaukus, apsaugo juos nuo karščio, drėkina, lengvina iššukavimą, suteikia akinamo žvilgesio, plaukai mažiau elektrinasi, juos patogiau formuoti. Vos per 60 sekundžių kondicionierius atlieka savo kasdienę pareigą ir greitai palepina jūsų plaukus pakeldamas nuotaiką lygiai taip pat gerai, kaip lengvas, gaivus desertas prie kavos puodelio. 

INTENSYVIAI PRIEŽIŪRAI 

Norėdami giliai atkurti plaukus, kas 3 – 5 dienas naudokite intensyviai atkuriančią plaukų kaukę L'BIOTICA  BIOVAX su arganų, makadamijų ir kokosų aliejais. Aksominės konsistencijos kaukė prisodrinta gerai veikiančių vertingų aliejų, kurie procedūros metu įsiskverbia į plaukus, padeda atgaivinti ir atkurti plaukus per visą jų ilgį. Siekdami intensyvaus atkuriamojo ir maitinamojo poveikio, užsimaukite kepuraitę  ir palikite kaukę 15 minučių arba dar ilgiau, papildomai apvyniojant plaukus rankšluosčiu, kad išlaikytumėte pastovią temperatūrą procedūros metu. Paskui rūpestingai nuskalaukite plaukus šalto vandens čiurkšle. Po procedūros plaukai bus tolygiai sudrėkinti, nepaprastai lankstūs ir elastingi, žvilgės, bus gyvybingi ir kupini energijos, apsaugoti nuo ultravioletinių spindulių. 

Beje, šios kaukės galite įsigyti ir vienkartinėse mažo kiekio pakuotėse – labai patogu keliaujant. Kai reikia skubiai atgaivinti išsausėjusius, saulės ir jūros vonių nualintus plaukus, ši maža vienkartinė kaukės pakuotė, įsimesta į lagaminą paskutinę minutę, gali tapti jūsų super hero atostogų metu, nesvarbu, kokioje pasaulio vietoje būsite atsidūrusios – Maroke, Havajuose, Indijoje ar Egipte! Tuo tarpu kuomet svarbiausia Egipto  gražuolė Kleopatra jau prieš tūkstančius metų kiekvieną laisvą minutę tepė egzotinius aliejus ant plaukų, šių dienų Kleopatros naudoja L'BIOTICA BIOVAX plaukų priežiūros priemones su su arganų, makadamijų ir kokosų aliejais. 

Kiekvieną dieną ar retsykiais, norinčios lengvos priežiūros ar intensyvaus gydymo seanso – kiekviena gali atrasti savo mėgstamas L'BIOTICA BIOVAX plaukų priežiūros priemones su arganų, makadamijų ir kokosų aliejais, gundančiai žvilgiems plaukams a la Kleopatra. 


Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant

Nuolaidos kodas
SLINKITE AUKŠTYN