website Pereiti prie turinio

Kokios prekės ieškote?

5 triukai, kurie padės ilgiau išlaikyti kvepalų aromatą

5 triukai, kurie padės ilgiau išlaikyti kvepalų aromatą

Užsimerk ir pabandyk prisiminti tą akimirką, kai užuodi skaniausius pasaulyje kvepalus. Ta akimirka, bus tikrai trumpa, tačiau sukels be galo malonius jausmus.

Šį kartą atskleisime jums 5 faktus apie kvepalų naudojimą, kad realiame gyvenime patinkančiu aromatu galėtumėte mėgautis kur kas ilgiau, nei akimirkos prisiminime.

Jeigu norite, kad kvepalai atsiskleistų tikrosiomis savo natomis ir jų aromatas išliktų kuo ilgiau, turite juos purkšti ant odos. Jūsų kūno šiluma tarsi atrakina kvepalų formulę ir aktyvuoja patį aromatą. Geriausi „taškai“ kvepalams – tos kūno vietos, kuriose pulsas arčiausiai odos paviršiaus: riešai, už ausų, vidinės alkūnės ir net kelių lenkimo vietos.

Kvepalų negalima purkšti ant krūtinės, nes tai yra šilčiausia kūno vieta, turinti daugiausia feromonų, todėl net ir labiausiai patinkantis kvapas gali pradėti erzinti, svaigs galva. 

eisenberg kvepalai tiesiog grazi
  1. Sluoksniuokite kvapus

Kad aromatą išlaikytumėte kuo ilgiau, o gal net jį sustiprintumėte, naudokite kelias tos pačios parfumuotos kosmetikos linijos priemones: duše naudokite kūno prausiklį, po maudynių pasitepkite tos pačios linijos kūno kremu ar losjonu, vėliau puikiai tiks kūno dulksna ir kvepalai. Svarbu naudoti tos pačios linijos produktus, kad aromatai nekonkuruotų tarpusavyje ir kvapai nesipjautų. Drėgna oda geriau sugeria ne tik kosmetikos priemones, bet ir aromatus, tad nepalikite kvepalų paskutinei akimirkai prieš išbėgant pro duris.

eisenberg parfumerija tiesiog grazi
  1. Riebalai padeda išlaikyti aromatą

Tas vietas, kurias planuojate kvėpinti, prieš tai patariama patepti bekvapiu losjonu ar paprasčiausiu vazelinu. Riebalai yra puikus pagrindas ilgiau išlaikantis aromatą. 

eisenberg parfumerija tiesioggrazi
  1. Drabužiai ir plaukai neskirti kvėpinimui

Kvėpinti drabužius ar plaukus atrodo itin gera mintis, norint, kad aromatas lydėtų kiekviename žingsnyje ir jūs galėtumėte juo mėgautis sulig kiekvienu audinio plazdesiu. Tačiau iš tiesų, tai bloga mintis. Ant drabužių purkšti kvepalų nerekomenduoja, nes ant jų gali likti dėmių, kurių nepavyks išvalyti. Plaukų kvėpinti irgi nederėtų, nes kvepaluose esantis alkoholis juos sausins. O ir aromatas audinyje ar plaukuose iki galo neatsiskleidžia, todėl tai bus tik brangios priemonės švaistymas.

Eisenberg parfumerija tiesioggrazi
  1. Nelaikyk kvepalų ant tiesioginės  saulės

Kvapnieji aliejai turi savybę keisti aromatą, todėl itin svarbu, kur laikote savo kvepalus. Subtili kvepalų sudėtis dėl netinkamų sąlygų gali gana greitai ne tik pakeisti pirminį aromatą, bet ir jį sugadinti prasidėjus sudedamųjų dalių irimo procesui.. Todėl kvepalus geriausia laikyti kambario temperatūroje, kur jų nepasiekia tiesioginiai saulės spinduliai.

 

Eisenberg kvepalai tiesioggrazi

 


Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant

Nuolaidos kodas
SLINKITE AUKŠTYN