website Pereiti prie turinio

Kokios prekės ieškote?

SENSILIS SUPREME RENEWAL DETOX – unikalus kompleksas, saugantis nuo žalingo aplinkos poveikio

SENSILIS SUPREME RENEWAL DETOX – unikalus kompleksas, saugantis nuo žalingo aplinkos poveikio

Ar odai reikia tik drėkinimo ir maitinimo? Šiuolaikinės miesto moters odai reikia kur kas daugiau, pradedant nuo tinkamos apsaugos, pagalbos atkuriant odos struktūrą, iki detoksikacijos ir apsaugos nuo streso poveikio.

Tad renkantis veido kremą, paakių kremą ar veido kaukę reikėtų atkreipti dėmesį, kokią funkciją atliks jūsų naudojama kosmetika.

Sensilis rinkinysŠį kartą mano rankose, inovatyvus SENSILIS kosmetikos rinkinys, kuris buvo sukurtas taip, kad sugebėtų patenkinti skirtingų odos tipų lūkesčius, tačiau būtų draugiškas net jautriai veido odai. 

SENSILIS prekės ženklas gimė 1979 m., vienoje iš laboratorijų Barselonoje. Nuo pat įkūrimo pradžios kompanija specializavosi kurdama grožio produktus, pritaikytus jautriai odai ir orientuotus į odos jaunystės saugojimą. 

Atsižvelgiant į šių dienų iššūkius, su kuriais tenka susidurti mūsų odai, buvo sukurta SENSILIS kosmetikos priemonių linija  SUPREME RENEWAL DETOX, kuri padeda atkurti odos struktūrą, leidžia jai tapti atsparesne aplinkos poveikiui ir detoksikuoja.

sensilis

Kas man labai patinka SENSILIS prekės ženklo produkcijoje, kad jie ne tik akcentuoja iškirtinį dėmesį atrenkamiems ingredientams siekiant patenkinti atskirų odos tipų poreikiams, bet tuo pačiu ir konkrečioms problemoms spręsti. 

Šis kosmetikos gamintojas labai dažnai sukuria specifinius ir neįprastus natūralių ingredientų ir aukštųjų technologijų derinius, patentuotus kompleksus.

SENSILIS SUPREME RENEWAL DETOX liniją 

sudaro atkuriamasis dieninis ir naktinis veido kremai, atkuriamasis ir detoksikuojantis paakių kremas ir detoksikuojanti, regenuoranti veido kaukė. Ši linija stebina vertingų augalinių aliejų ir ekstraktų formule.

Sensilis detoc

Taigi trumpai pristatysiu, kokios veikliosios medžiagos įeina į detoksikuojantį veido kremą ir paakių kremą:

  • IKRŲ EKSTRAKTAS - vertingas nepakeičiamųjų aminorūgščių ir mineralinių druskų šaltinis, užtikrinantis atkuriamąjį poveikį.
  • „LONGLIFE-CELL“ EKSTRAKTAS - ryžių ekstrakte gausu sudedamųjų dalių, kurios suaktyvina sirtuinus, lemiančius ląstelių ilgaamžiškumą ir lėtinančius odos ląstelių senėjimo procesą.
  • ARGANŲ IR MAKADAMIJŲ ALIEJAI - juose gausu nepakeičiamųjų riebalų rūgščių (omega 3 ir omega 6) bei vitamino E, kurie užtikrina maitinamąsias, atkuriamąsias ir minkštinamąsias savybes.
  • HIALURONO RŪGŠTIS - intensyvus drėkinamasis poveikis užtikrina, jog būtų pasiekti ir sudrėkinti giliausi odos sluoksniai, oda būtų apsaugota nuo aplinkos sukeliamo išsausėjimo, išliktų elastinga ir stangri.
  • RAUDONŲJŲ DUMBLIŲ EKSTRAKTAS - raudonuosiuose dumbliuose gausu antioksidantų, kurie kartu su vitaminu E saugo odą nuo laisvųjų radikalų ir stabdo ląstelių oksidacijos procesus.
  • ALIEJINIŲ MORINGŲ SĖKLŲ EKSTRAKTAS - augalinės kilmės peptidas veikia ląstelių lygmeniu, saugodamas audinius nuo senėjimą sukeliančio aplinkos taršos, laisvųjų radikalų ir streso poveikio.
Sensilis_tiesiog_grazi

SENSILIS deklaruoja, kad jų parinkti ingredientai ir formulės yra išbandyti tiek moksliškai, tiek kliniškai, siekiant užtikrinti maksimalų jų saugumą ir kokybę, kuri tiktų net jautriai odai.

Gamintojas sako, kad jam labai svarbu kliento pojūčiai naudojant šią kosmetiką, kokį įspūdį ir patogumą sukuria pakuotė, kaip veikia kosmetikos kvapas, produkto tekstūra ir odos pojūtį jį užsitepus.

Sprendimas suformuoti pagrindinių naudojamų kosmetikos priemonių rinkinį, labai sveikintinas. Visų pirma, dėl ekonominių priežasčių, nes įsigyti rinkinį visada pigiau, nei atskirus produktus. Antra, taip tarti formuojama teisinga veido priežiūros rutina.

Pripažinkime, kiek iš mūsų eidamos pro kosmetikos prekių lentyną, paakių kremą tiesiog „prašokame“?

Šį kartą gamintojas suformavo rinkinį, kurį sudaro  dieninis veido kremas ir paakių kremas. Tai odą restruktūrizuojantis, grąžinantis elastingumą ir saugantis nuo aplinkos poveikio kosmetikos priemonių rinkinys.

Pakuotė, tikrai atrodo solidžiai, tad rinkinys tik tiek ieškančioms išskirtinės dovanos, tiek sau pačioms.

Sensilis_tiesiog_graziSUPREME atkuriamasis detoksikuojamasis dieninis kremas su SPF 15, 50 ml

Tai kasdienio naudojimo veido kremas, skirtas visų tipų odai. Veikliosios medžiagos padeda atkurti ir detoksikuoti aplinkos taršos paveiktą veido odą. 

Kremas yra malonaus, gaivaus kvapo, rausvos spalvos, tirštos kreminės tekstūros. Tiesa, gana greitai susigeria, tačiau palieka malonų pridrėkintos odos pojūtį. Iš karto grįžta odos elastingumas.

Kas labai aktualu, brandesnio amžiaus vartotojoms, kremo sudėtinės dalys padeda mažinti mimikos linijas ir raukšles.

Dar vienas šio veido kremo privalumas, SPF apsauga, kuri saugo odą ilgai būnant lauke. SPF veido kremuose reikia ieškoti ne tik vasarą, bet ir visais metų laikais.

SUPREME atkuriamasis detoksikuojamasis paakių kremas, 15 ml

Rausvos spalvos, malonaus, neryškaus aromato, šilkinės tekstūros labai lengvai tepamas ir greitai susigeriantis paakių kremas. Nepalieka riebumo pojūčio.

Šis paakių kremas, dėl savo unikalaus veikliųjų medžiagų komplekso sumažina paakių maišelius bei tamsius ratilus. O svarbiausia, leidžia kovoti su pirmomis atsirandančiomis raukšlėmis, kurios ir pradeda formuotis paakių zonoje.


Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant

Nuolaidos kodas
SLINKITE AUKŠTYN
🎁💝 SENSILIS BLAKSTIENŲ IR ANTAKIŲ SERUMAS, ORIGIN PRO [LASH SERUM] 3,5 ML - 60% NUOLAIDA